Selecteer een pagina

Zelfonderzoek

 

De weg voor wie de toekomst met meer vertrouwen tegemoet wil treden, loopt langs een betere zelfkennis. Ieder individu zoekt bevestiging en streeft naar zelfhandhaving, zelfverdediging en zelfexpansie. Daarnaast is er de zoektocht naar verbondenheid met iets of iemand anders. Vanuit deze grondmotieven gaat de Zelfkennismethode van de Nijmeegse hoogleraar prof.dr. H.Hermans opzoek naar ‘het verhaal onder het verhaal’, de diepere gevoelslaag die zo bepalend is voor wat wij belangrijk vinden. 

Zo stel je samen met de begeleider een optimaal actieplan voor de toekomst op, maak je meer doelgerichte keuzes en nemen je flexibiliteit en zelfsturend vermogen toe. Je leert, kortom, het heft meer in eigen hand te nemen en accenten actief en realistisch te verleggen.

Een zelfonderzoektraject bestaat uit 10 uur, in overleg worden die verdeeld over ongeveer twee tot hooguit vier dagdelen. De kosten voor dit traject bedragen € 700,- en worden vergoed door de zorgverzekeraar afhankelijk van je aanvullende polis. Heb je vragen of twijfels of het passend is voor jou, bel gerust en vraag vooraf een intakegesprek aan.

Wil je graag een afspraak maken of bespreken wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.