Selecteer een pagina

Voor wie

YOUR WAY: de weg naar meer verbinding met jezelf, je essentie en jouw levenspad

 

Op deze pagina lees je een aantal problemen waarmee je bij Your Way terecht kunt, als je bereid bent om werkelijk naar jezelf te gaan kijken. De resultaten die worden beschreven brengen jou verder in je persoonlijke ontwikkeling. Zelf zie ik die ontwikkeling als een continu doorlopend proces dat nooit klaar is in het leven. Het vraagt steeds een beetje meer diepgang en er wordt gewerkt aan het thema wat zich op dat moment aandient.

Je gaat het voornamelijk doen op je eigen manier waarbij bepaalde methodes en/of technieken worden ingezet die jou inzichten geven en door mij worden gefaciliteerd. Deze manier van werken houdt mij vrij van oordelen en/of invullingen geven aan jouw belevingen of de situatie waarin je leeft. Het bekrachtigt vooral jouw eigen innerlijke autoriteit.

Ervaar jij geen echte aansluiting door het gevoel anders te zijn?
Krijg je weinig tot geen begrip voor je anders zijn? Ben je steeds op zoek naar erkenning zodat jij je begrepen en gezien voelt? Ben jij te veel op de ander gericht waardoor jij je te veel gaat aanpassen en jezelf wegcijfert?

Verlang je naar meer diepgang in het contact en wil jij je meer verbonden voelen in een relatie?
Door het contact met het lichaam te herstellen ga je weer het vertrouwen ervaren met je gevoel, behoeften en intuïtie. Je krijgt meer verbinding met jezelf waardoor het contact in relaties verandert op een manier waar jij je goed bij voelt.

Heb jij de neiging om alles op jezelf te betrekken na het ontvangen van kritiek?
Kost het je moeite om die woorden los te laten en ga je deze in gedachten herhalen? Gaan die gedachten als een negatieve spiraal omlaag waardoor jij je neerslachtig gaat voelen? Raak je op slot en verandert opeens je stemming?

Je gaat leren je zelfkritiek herkennen waardoor jij je niet meer neerslachtig hoeft te voelen.
Daardoor kun jij je beter blijven concentreren en haal je jezelf niet meer omlaag waardoor je meer eigenwaarde ontwikkelt en milder wordt voor jezelf.

Voel jij je helemaal leeg en moe nadat je op een feestje bent geweest? 
Word je verlegen en onzeker in een gezelschap doordat je bepaalde sferen aanvoelt en heb je tijd nodig om te herstellen van bijeenkomsten met grote groepen mensen?

Je leert een vermogen ontwikkelen om onderscheid te maken tussen de gevoelens en gedachten van jezelf en die van de ander waardoor je dicht bij jezelf blijft.
Om jezelf niet te verliezen in het contact leer jij je goed afsluiten, aarden en centreren door middel van visualisaties die tevens ondersteunend zijn om jezelf te zuiveren. Daardoor blijf je in verbinding met jezelf waardoor je beter jouw eigen grenzen kunt aangeven. Je leert de verantwoordelijkheid te laten waar die hoort en te nemen voor jezelf en je ontwikkelingsproces.

Voel jij je niet thuis in groepen waar een competitieve sfeer heerst waardoor je minder goed gaat presteren en jezelf terugtrekt?
Heb je twijfels over je gevoelswaarnemingen of intuïtie en benader je de situatie met je ratio? Je sluit je snel af van wat je gezien en ervaren hebt waardoor jij je afsluit van je omgeving en van jezelf.

Jouw kracht zit aan de binnenkant, een innerlijke kracht.
Als die voelbaar wordt voor jezelf krijg je meer energie, neemt je creatief vermogen toe en durf je de weg te gaan die voor jou bestemd is. Je krijgt meer zelfinzicht en leert vertrouwen op je sensitiviteit door te luisteren naar het lichaam. Als je begrijpt hoe dit werkt, kan het onbewuste je de weg wijzen. Leren luisteren naar die zachte innerlijke stem, je gevoelswaarnemingen en intuïtie.

Heb jij moeite om jezelf als hooggevoelig persoon te accepteren?
Heb je al veel aan jezelf gewerkt en kom je steeds weer in een vicieuze cirkel terecht dat geen echte verandering brengt? Je vraagt je af waarom lukt het mij steeds niet, moet ik weer in therapie of nog eens een opleiding doen maar dan op een ander ontwikkelingsgebied. Het voelt niet veilig om hooggevoelig te zijn omdat je daarop wordt afgewezen. Je blijft aan jezelf twijfelen en vraagt je af wat je nu echt wilt met het leven.

Gedragsverandering komt vanzelf tot stand doordat er met verdrongen delen en energieën vanuit het onbewuste wordt gewerkt.
Je groeit in bewustzijn. Zelfacceptatie is een proces waarin jij het verleden vanuit een ander perspectief gaat zien en het leven opnieuw inricht. Je ontwikkelt een gevoelscontact met jezelf waardoor jij je minder neerslachtig gaat voelen en een positief zelfbeeld ontwikkelt. Je wordt een zelfbewust persoon in je leven waarin jij je talenten gaat uitdragen.

Wat anderen over Marie-José zeggen:

 

“Marie-José neemt de tijd om te luisteren en oordeelt niet. Dat geeft een veilig gevoel en dat jij je gehoord voelt. Ze heeft een rustige, warme en vertrouwde uitstraling”.

“Marie-José heeft een brede inslag omdat ze veel kennis heeft opgedaan en het persoonlijk proces wat ze heeft doorlopen maakt haar authentiek.”

 

Ben je nieuwsgierig geworden?

Lees dan de pagina over de diensten waarin wordt uitgelegd welke methodes worden gebruikt en welk traject je kunt gaan volgen.

Wil je graag een afspraak maken of bespreken wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.